Българска версия English version
СЕЛЕКТА - СЕЛЕКТИРАЙ ПЪТЯ КЪМ УСПЕХА СЕЛЕКТА - СЕЛЕКТИРАЙ ПЪТЯ КЪМ УСПЕХА
Потребител:
Парола:
Регистрирай се!
Забравена парола?
Вход
Начало За насУсловия Каталози Контакти
 
 

Дейности

Продукти

Материали

 
Търси

ЕVA МАТЕРИАЛ

Oсновната дейност на СЕЛЕКТА  е внос за българския пазар на EVA материал / микропореста гума и РАЗПЕНЕН ПОЛИЕТИЛЕН.  Разполагаме със складова наличност, богата гама от цветове и дебелини на материалите.
Фирмата е оборудвана с високо технологично оборудване, което дава възможност поръчките да се изпълняват в срок и с високо качество.
По задание и желание на клиента, изпълняваме и довършителни работи като: изрязване, щанцоване на детайли по форма, детайли по зададени от клиента размери, шаблони или образци, залепване на EVA материал, микропореста гума и разпенен полиетилен с различни видове платове, кожи, двойнолепяща лепенка или един с друг.
Материалите са подходящи за изработка на детски играчки, анатомични стелки, бяла техника (обиране на вибрации), автомобили (вътрешна облицовка за по добра акустика), джапанки за индивидуална употреба, сувенири, офис материали, в строителството за изолазия, шумоизолиране, легла за инструменти, седалки за мотори, риболовни принадлежности, опаковъчен материал, свободно време и спорт, за медицински кушетки и много други приложения.

 

Препоръчваме Ви

Вашата реклама

Магазин СЕЛЕКТА
СЕЛЕКТА

Представи и твоята страница
Споделете
 
 
+359 2 48 33 600   |  info@selektabg.com         Начало  |   Защита на личните данни  |   Партньори